Mode

Hippe herfstmode voor nu

De zomer loopt alweer op haar einde en de blik van menig fashionista is al naar voren gericht op de trends van de laatste twee seizoenen van het jaar. Wat kunnen we verwachten en hoe zien we de trends terug in de gewone dag op straat? In deze blog vertel ik je meer. Lees je mee?

Een stofje voor in je kast

Ieder seizoen zien we weer bepaalde stoffen terugkomen die dan weer helemaal hip zijn. Nu zullen we in de koudere maanden van het jaar vooral de leatherlook voorbij zien komen. Jassen, broeken, alles wordt gemaakt van (nep)leer. Dit geeft een heel uniek uiterlijk aan iedere outfit en tilt zelfs de saaiste samenstelling van items naar een nieuw level.

Neutraal met hier en daar een uitspatting

Qua kleuren is er ook weer een pallet dat we veel terugzien. Over de jaren heen zijn we van neutrale tinten naar hele felle neonkleuren gegaan en het lijkt erop dat we dit jaar ergens in het midden blijven zitten. De basis van de outfits die we gaan zien, is neutraal maar door een accessoire in een felle kleur toe te voegen, zullen de outfits die meegaan met deze trend meer in het oog springen.

Wat bij elkaar past

Uiteraard zijn er ook specifieke items die voorbij gaan komen. Zo komen de setjes weer terug, ofwel de kledingstukken qua top en broek of rok die bij elkaar passen. denk hierbij bijvoorbeeld op variaties op pakken of iets dergelijks. Lekker makkelijk want zo is je outfit in één keer klaar en hoef je alleen nog de schoenen voor erbij uit te zoeken. Simpel en toch stijlvol.

Laat je vormen zien

Een silhouet wat we zullen tegenkomen, zijn toch wel vooral degene die de middel en daarmee de vrouwelijke vormen accentueren. Of dit nu door middel van ceintuurtjes of korsetten is. Daarmee voeg je ook een stijlvolle accessoire toe aan je outfit en dit maakt het net wat meer bijzonder dan enkel een simpele jeans met een T-shirt.

Comfortabel in de winter

En uiteraard mag comfort ook niet worden vergeten in de winter. Comfort en stijl kunnen best gecombineerd worden. Kijk daarom voor schoeisel van specifieke merken zoals de Nubikk sneakers. Of ga voor een stijlvolle en gekke kleur en werp een kijkje in de collectie van de Toral sneakers. Zo is je outfit in één keer voorzien van een item dat in het oog springt.